jump to navigation

BMW Seria 7, în showroom, din noiembrie Iulie 4, 2008

Posted by tibinews in Masini.
trackback

A cincea generaţie a limuzinei de lux BMW Seria 7 va fi lansată în România la sfârşitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie, modelul fiind disponibil cu două motoare pe benzină şi cu unul diesel, anunţă BMW Group România.

Vârful de gamă de la BMW, Seria 7, va îngloba tehnologii noi şi îmbunătăţite faţă de cele prezente pe generaţia precedentă. Printre acestea se numără un nou sistem night vision – care avertizează şoferul, noaptea, asupra prezenţei oamenilor pe şosea. De asemenea, Seria 7 va oferi sistemul ConnectedDrive, care oferă utilizatorului acces la Internet, direct de pe monitorul aflat în habitaclu.

Maşina costă aproximativ 60.000 de euro, preţ fără taxe.

Cel mai mare motor pe benzină, 750i, cu opt cilindri în V, are o capacitate cilindrică de 4,4 litri, care dezvoltă 407 cai-putere (CP) între 5.500 şi 6.400 de rotaţii pe minut. Maşina oferă un cuplu maxim de 600 Newton-metri (Nm) între 1.700 şi 4.500 de rotaţii pe minut, accelerarea de la 0 la 100 de kilometri pe oră făcându-se în 5,2 secunde.

Viteza maximă este de 250 de kilometri pe oră, consumul mediu anunţat de BMW este de 11,4 litri la o sută de kilometri parcurşi, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 266 de grame pe kilometru.

Sursa: Cotidianul

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: