jump to navigation

Se cauta idei de proiecte pentru finantare Martie 23, 2007

Posted by tibinews in Romania.
trackback

ue-flag.jpg

Ministerul Integrarii Europene va derula, incepand cu acest an, sapte programe de cooperare teritoriala intre statele membre UE. Pentru a mobiliza potentialii solicitanti de finantare sa se pregateasca, institutia a anuntat ca primeste idei de proiecte care urmeaza sa fie concretizate in momentul lansarii schemelor de finantare. de Ioana Morovan

Ministerul Integrarii a transmis ca toate cele sapte programe vor fi avansate la nivel national, la jumatatea lunii iunie (detalii in comunicatul MIE). Pentru moment, detaliile finale ale acestora nu sunt stabilite, urmand sa fie agreate la nivelul tuturor statelor participante si transmise oficial pentru negocieri si aprobare Comisiei Europene.

Descrierea detaliata a fiecaruia si conditiile pot fi descarcate la linkul http://www.mie.ro/index.php?p=466  , cu mentiunea ca informatiile pot suferi modificari.

Pana acum au fost deja transmise Ministerului astfel de propuneri de proiecte. Din acestea, potrivit MIE, cele mai multe, circa 200, sunt pentru „protectia mediului si prevenirea riscului”, aproximativ 120 pentru „inovatie si economia cunoasterii” si 45 pentru „dezvoltare urbana”.

Sursa: Hotnews.ro

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: