jump to navigation

Supershow George Michael pe „Lia Manoliu“ Martie 22, 2007

Posted by tibinews in Vedete.
trackback

george_michael31.jpg

Artistul britanic va cinta pe Stadionul „Lia Manoliu“, pe 31 mai, in cea mai mare productie vazuta vreodata in Romania.

Concertul de la Bucuresti al starului pop este al saselea din „25 LIVE Stadium Tour“, turneu care va debuta pe 18 mai, in Danemarca, la Aarhus, si care se va incheia pe 21 iulie, la Roma. Pentru ca spectacolul sa se desfasoare in conditiile cerute, s-au aminat lucrarile de renovare a Stadionului National „Lia Manoliu“.

Concertul muzicianului va dura aproximativ doua ore si va cuprinde toate hiturile sale din ultimii 25 de ani, inclusiv cele din perioada in care a facut parte, alaturi de Andrew Ridgely, din grupul Wham! Show-ul va fi 100% live, cu orchestra si backing vocals. In deschidere, va cinta Loredana. Interpreta a fost aleasa de managementul artistului, de pe o lista lunga cu solisti si trupe de frunte autohtone, trimisa de organizatorii romani la Londra. Loredana va reuni intr-un recital de 40 de minute, botezat deja „Loredana Pop Greatest Hits“, cele mai cunoscute cintece din repertoriu.

Biletele pentru concertul lui George Michael se vor pune in vinzare pe 30 martie, de la ora 10.00, in reteaua de magazine Diverta, si online, pe site-ul http://www.bileteonline.ro., si vor fi cele mai ieftine din Europa.

Vor exista sase categorii de bilete: categoria 1 – 180 de lei (Tribuna a II-a); categoria a 2-a – 150 de lei (pe teren, in fata scenei, denumita „Circle of faith“); categoria a 3-a – 130 de lei (Tribuna I); categoria a 4-a – 120 de lei (peluza); categoria a 5-a – 90 de lei (in a doua jumatate a terenului) si categoria VIP – 280 de lei, acest ultim pret incluzind accesul auto si parcarea. Un bilet VIP la celelalte concerte incluse in turneu ajunge la 285 de euro.

Sursa: Cotidianul

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: