jump to navigation

Cel mai scump accident Martie 8, 2007

Posted by tibinews in Masini.
trackback

bugatti.jpg

Unul dintre prezentatorii renumitei emisiuni Top Gear, Jeremy Clarkson, a declarat ca Bugatti Veyron este o masina „extraordinara, uimitoare… ramai cu gura cascata cand o vezi„. Un astfel de automobil, Bugatti Veyron, care este una dintre cele mai rare si mai puternice masini din lume, a fost distrusa intr-un accident rutier care a avut loc in Marea Britanie. Se pare ca soferul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a distrus masina la sfarsitul saptamanii trecute in ceea ce a fost denumit „cel mai scump accident rutier din lume„.

Soferul care conducea masina, de peste un milion de euro, a pierdut controlul volanului pe cand conducea cu 100 km/h in conditiile in care afara ploua cu galeata. In apropiere de Chertsey, Surrey Bugatti s-a ciocnit cu un Vauxhall Astra dupa care s-a lovit de niste copaci. 

Masina fusese achizitionata cu doar o saptamana inainte de incident. Bugatti Veyron, care este se pare cea mai scumpa si mai rapida masina din lume, face parte dintr-o editie limitata de doar 300 de exemplare in intreaga lume. Pana acum au fost terminate doar o suta de astfel de autoturisme.

Nu se stie daca masina va mai putea fi reparata sau daca va deveni cel mai scump morman de fiare din Marea Britanie. In prezent, masina a fost dusa in Franta pentru expertiza.

Bugatti Veyron este cel mai puternic autoturism de serie din lume, putand ajunge la 407 km/h. Este si cea mai rapida masina, pentru ca atinge 100 km/h in 2.5 secunde.

Sursa: Ziua


 

Anunțuri

Comentarii»

1. Alin - Ianuarie 20, 2008

Este o masins inpecabila foarte buna tare puternica si stabila

2. Alin - Ianuarie 20, 2008

Io masina asta mias dorio cel mai mult si daca ar fi lovita io mas multumi si cu aia.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: