jump to navigation

Topul celor mai bune destinatii turistice pentru cumparaturi din Europa martie 4, 2007

Posted by tibinews in International.
trackback

Shopping la Londra

Intr-un top Topul al celor mai recomandate destinatii turistice pentru cumparaturi, realizat de world-hotel-bookings.co.uk, Londra se afla pe primul loc.

Capitala Marii Britanii prezinta una dinte cele mai variate oferte de cumparaturi din Europa: de la obiectele rare de arta si vinuri deosebite, pana la haine si pantofi, ce apartin unor faimosi creatori de moda. Cel mai important centru comercial este Harrods, care are o suprafata de aproape doua hectare.

Iubitorii de cumparaturi se pot desfata insa si in magazinele de pe Oxford Street, Kings Road si Regent Street.

Capitala Frantei se situeaza pe locul 2

Parisul are de toate: de la magazine mari, pline de parfumuri si bijuterii, pana la cele mai cochete buticuri. Pe Rue Etienne Marcel si in Place des Victoires troneaza vitrine celebrelor case de moda Chanel, Christian Dior, Cartier, Christian Lacroix si Yves Saint Laurent.

Dupa ce terminati cumparaturile, va puteti retrage intr-unul dintre barurile sau restaurantele elegante ale Parisului, sa gustati din faimoasele specialitati frantuzesti.

Madridul, pe locul 3

De la Gucci la Mango, ce si-ar mai putea dori o femeie? Un adevarat paradis al cumparaturilor. Cei care iubesc luxul nu trebuie sa ocoleasca zonele Ortega y Gassett si Serrano, impanzite cu reprezentantele caselor de moda. Dupa o zi obositoare prin magazine, seara va puteti rasfata intr-unul din sutele de baruri si restaurante madrilene.

Pe locul 4, tot un oras spaniol – Barcelona

Paseo de Gracia este locul ideal pentru cumparaturi. Vanatorii de suveniruri trebuie sa se indrepte catre zonele Ramblas si cea Gotica, care dispun de o gama de magazine selecte.

Milano, celebru pentru magazinele celor mai mari case de moda italiene se afla abia pe locul 5 in topul citat.

Pe firmamentul vitrinelor din Quadrilatero d’Oro, zona renumita pentru ultimele tendinte in moda, sunt scrise nume mari, precum Armani, Dolce & Gabbana, Versace sau Gianfranco Ferre. In inima orasului, La Scala, se afla cel mai mare pasaj comercial din Italia.

In cea de-a doua parte a topului se afla Dublinul, pe locul 6, urmat de Roma si Praga, in timp ce in coada clasamentului si-au gasit loc doua orase britanice: Manchester si Glasgow.

Sursa: Hotnews.ro

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: