jump to navigation

Megamall Baneasa Martie 1, 2007

Posted by tibinews in Bucuresti.
trackback

baneasa1.JPG        baneasa4.JPG

baneasa3.JPG        baneasa2.JPG

Unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucuresti, Baneasa Shopping City, va fi deschis anul viitor in cadrul Zonei Comerciale Baneasa, polul cumparaturilor din Capitala.

Bucurestenii vor putea sa faca cumparaturi si sa se distreze pe aproximativ 90 de hectare, in Zona Comerciala Baneasa. Aceasta reprezinta un concept nou pe piata romaneasca, care aduce in atentia cumparatorului ideea de diversitate.

Piesa de rezistenta a zonei comerciale este Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania. Acesta va avea o suprafata totala de 120.000 mp si va oferi cumparatorilor peste 220 de magazine la standarde europene. „Baneasa Shopping City cuprinde, spre deosebire de alte mall-uri existente pe piata, primul food court construit pe trei niveluri, cu o larga deschidere spre zona de distractie din jurul sau„, ne-a declarat Ali Ergun Ergen.

Supercomplexul va oferi cele mai largi si variate posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber, care se vor adresa intregii familii: multiplex, piste de bowling, jocuri electronice, casino, centru de frumusete si sanatate, o sala de concerte multifunctionala. Acest centru de distractie va fi gata in martie 2008. „Scopul pentru care vrem sa construim un parc de distractii atat de mare este ca ne dorim ca toata zona comerciala sa devina o destinatie pentru oameni, pentru intregul oras”, adauga Ali Ergun Ergen.

„Zilnic vom avea 40.000-50.000 de vizitatori, iar centrul de distractii va atrage minimum o jumatate de milion de oameni numai in primul an. Zona Comerciala Baneasa va fi una dintre cele mai mari din toata Europa” , Ali Ergun Ergne

Sursa: Jurnalul National

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: